De 3 beste vaatwassers van 2021

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vaatwasser en online gaat kijken naar de mogelijkheden, dan kun je kiezen uit honderden merken en modellen. In dit grote oerwoud van aanbod kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Om je te helpen bij het kiezen van een vaatwasmachine met een goede prijs-kwaliteitverhouding, hebben we hieronder de volgens ons drie beste vaatwassers op een rijtje gezet. Met natuurlijk onze argumenten waarom wij deze drie modellen het allerbeste vinden.

De 3 beste vaatwassers
© Pixabay.com

1. Beko DFN26220W2 – de beste prijs-kwaliteitverhouding

Op nummer 1 in ons lijstje van beste vaatwassers, zetten we de Beko DFN26220W2. Niet voor niets is deze vaatwasmachine in 2020 door de Consumentenbond verkozen tot de machine met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn meerdere redenen te noemen waarom deze BEKO-vaatwasser boven de middenmoot uitstijgt. Een van de aantrekkelijkste kenmerken van deze vaatwasmachine is het feit dat deze vaatwasmachine erg eenvoudig te bedienen is. De manden en rekken in deze machine kun je gemakkelijk aanpassen of verwijderen, zodat je elk soort afwas in deze BEKO kunt schoonwassen. Daarbij is deze BEKO met een energielabel A++ relatief energiezuinig. Fijn is verder de aantrekkelijke prijs van slechts 319 euro. Voor dit bedrag krijg je een hoop kwaliteit terug. Prettig is dat de BEKO DFN26220W2 vaatwasser over een automatische detectiefunctie beschikt, die bepaalt hoe vies bestek, borden en pannen zijn en zelf bepaalt welk programma het meest efficiënt en energievriendelijk is. Ook zijn er twee voorgeprogrammeerde snelfuncties, waarmee je de vaat tot drie keer sneller schoon krijgt. Deze vaatwasmachine is een los model en verkrijgbaar is in de kleuren wit en rvs. Nadelig aan deze machines is dat de BEKO geen antibacterieel programma heeft en de deur niet automatisch na de spoelbeurt openspringt. Maar al met al is de BEKO DFN26220W2 een prima keuze als je op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De 3 beste vaatwasser
© Pixabay.com

2. Miele G 7100 SC BW – optimaal en energiezuinig resultaat

Op plek twee zetten we de prachtige, energiezuinige (A+++) Miele G 7100 SC BW vaatwasser. De Miele G 7100 valt op door het efficiënte wassen én drogen. NA een wasbeurt springt deze losstaande vaatwasmachine vanzelf open, zodat de afwas snel kan drogen. Ideaal is het zeer zuinige ecoprogramma, waarmee je op de energiekosten kunt besparen. De Miele G 7100 SC BW kost als kwaliteitsmachine ongeveer 1000 euro.

3. Siemens SN678X36TE iQ700 – een inbouw vaatwasser van topkwaliteit

Zoek je een technologisch zeer geavanceerde vaatwasmachine om in te bouwen in je keuken én waarmee je jarenlang vooruit kunt? Dan is de Siemens SN678X36TE iQ700 een van de beste opties. Deze Siemens vaatwasser valt op door de hoge energieklasse A+++, het moderne design en de zeer geavanceerde functies van dit apparaat. Deze vaatwasmachine heeft diverse wasprogramma’s, een startuitstel en kun je via een app en wifi op afstand instellen en bedienen. Ook visueel kijk je je ogen uit, want via lichtprojectie op de grond krijg je relevante informatie te zien. De Siemens SN678X36TE iQ700 is met ruim 929 euro wel prijzig, maar hiervoor krijg je superieure kwaliteit terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.