Hout(look) toevoegen aan je badkamer

Hout heeft een natuurlijk en warme uitstraling en is daardoor erg gewild in badkamers. Zeker als je kiest voor een landelijke badkamer mag hout niet ontbreken. Nu kan hout niet goed tegen vocht en is daardoor niet altijd even geschikt voor badkamers. Daarnaast is het natuurlijk een vrij kostbaar materiaal. Daarom bieden we ook houtlook aan. Hiermee kun je dus dezelfde warme en landelijke uitstraling creëren.

© Pexels.com

Houtlook tegels

Als je echt voor een landelijke en warme badkamer wil gaan, dan mogen houtlook tegels niet ontbreken. Houtlook tegels worden gemaakt van keramiek waardoor ze bestand zijn tegen vocht. De tegels worden voorzien van knoesten en nerven, waardoor het vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout. Je kunt deze tegels niet alleen op de vloer plaatsen, maar ook op de wanden. Kies er bijvoorbeeld voor om de vloer en één wand te betegelen met houtlook tegels. Hiermee creëer je een prachtig effect. Daarnaast kun je houtlook tegels ook in verschillende patronen leggen, zoals visgraat of Hongaarse punt.

Houtlook badmeubel

In vrijwel iedere badkamer hangt wel een badmeubel. We zien dat er vaak voor hout of houtlook wordt gekozen. Je kunt dus heel eenvoudig houtlook aan je badkamer toevoegen door te kiezen voor een houtlook badmeubel. Je kunt deze in veel verschillende soorten kleuren en uitstralingen verkrijgen, waardoor je dus een badmeubel kunt uitkiezen die volledig bij je past. Het voordeel van een houtlook badmeubel is dat het enerzijds een rustig element in de badkamer kan vormen, welke een ander element kan benadrukken. Maar het kan ook de eyecatcher van de ruimte zijn, net wat jij graag wil!

© Pexels.com

Accessoires

Wil je naast een houtlook badmeubel en tegels ook op een andere manier de warme sfeer van houtlook toevoegen? Kies dan (ook) voor houtlook accessoires, hiermee maak je jouw badkamer helemaal af. Zo bieden we bijvoorbeeld houtlook plankjes die je over je bad heen kunt hangen. Maar ook verschillende planken die je in de badkamer kunt ophangen en waarmee je extra opbergruimte creëert. Het zijn kleine details die net het verschil kunnen maken!

Persoonlijk advies

Wil jij ook graag houtlook in je nieuwe badkamer en zou je daar advies over willen ontvangen? Kom dan gerust eens naar een van onze Sani4All winkels. Je kunt in alle rust je laten inspireren door onze verschillende badkameropstellingen. Of je laten adviseren door onze deskundige adviseurs. Zij beginnen met een korte kennismaking waarbij ze jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Aan de hand daarvan voorzien ze jou van advies en gaan jullie samen je nieuwe badkamer met houtlook samenstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.